Lisa Roivas Träning

I'm a bad kid.

snart drar vi, om jag sovit något, nej som vanligt, det vet ni. kom hem rätt sent efter mat & fika hos mormor&morfar med familjen, laddade med ett glas vin o packade om sådär en 10 gånger. 15 kg kläder kan tyckas mycket men inte tillräckligt :D tur vi bokade fler väskor hahaha. nu väntar dock 30 grader och SOL så klagar inte !!
helt rätt och lämna landet nu känner jag, orkar inte tänka mer på allt här hemma så bye bye i ett par dagar se hur fan det går då ! back on onsdag.
ett hysteriskt roligt mms som iofs känns mest som en diss, eller hiss, men det hinner analyseras, haha. trist, för det kändes som fan. jag fick mig ett asgarv här på morgonkvisten iaf!
glöm inte att gratta er mamma idag <3 peace.

kort hår .

även ett kort på ett hår . haha . imponerad av migsjälv som lämnar löshåret hemma o busar till med ett örhänge o hellång klänning. mot Kicki o grilla, eller iaf äta o dricka något gott, prata strunt med alla arbetsledare o kanske en utgång på det, är det något öppet sent ikväll ?
och inatt är det möjligt att min framtid förändras, jag är så nervös, förväntansfull. något ni inte kommer missa iaf.

och där tog min golfkarriär slut, axel ur ...

img_1591 (MMS)

och där tog min golfkarriär slut, axel ur led hej! Nu är det nog dags att kolla upp den, skapligt trasig kropp jag har :(

Dagens cykelmundering! Underbart väder ute...

img_1589 (MMS)

Dagens cykelmundering! Underbart väder ute :) nu ska jag äta en B KLADD o sen ska bi tydligen till golfklubben o busa! Tillägnad min andra hälft Pettson som efterlyste outfits <3

girls run the world .

det vet du, det vet jag. underbart.
perfekt dag igår, så himla trevligt, mat på manesa o utgång på hugo. o hugo levererar, det gjorde ni bra, vilket ställe det är. o på en onsdag. med grymt trevligt sällskap. kunde inte blivit bättre. en promenad genom Norrköping medan solen gick upp. livet.
nu ska jag faktiskt passa på o njuta av det fina vädret. med en cykeltur. till jobbet :) möte o sen grillning hos Kicki.
3 dagar kvar. sen får German passa sig!

I don't speak german but I can if you like .

nu är det ännu kortare kvar, o askmolnet tycks försvinna. såja !
trött tjej är jag iaf, sov en stund innan träningen igår, o jag är ju inte piggare i dag direkt. o sover man ut o inte hinner träna så tar man cykeln till jobbet, 2 mil bara fram o tillbaka, fint.
o den som väntar på något gott, väntar aldrig tydligen för länge. tror jag ser fram emot det ännu mer bara för att det dröjt så länge.
idag är en sånhär dag, hörs.

det är bara 5 dagar kvar.

som jag förtjänat denna lediga dag :) men ledig, ja ni vet. försökte hinna med allt igår men nae. eftersom solen tittade fram, mmmm. ett par dagars semester på det, jatack ! så åskmolnsjävel håll dig borta, annars så GÅR vi ner, så mycket vill vi ha vår semester!
så om någon är nyfiken, här kan man va http://www.anp.se/newsletter.asp?sqid=1121452&sid=41455F4274414A5C427844405E43 köpa kläder efter lösvikt lixom hallå wow ! övervikt ? nej nej, bara kränga på sig alla kläderna innan checkin ;)

höjden av bra service :)

springa efter gäster var femte minut för dom har glömt sitt kort i kortläsaren. återlämna kvarglömda mössor/jackor/glasögon/paraplyer/väskor/SKOR/tröjor/vantar som gästen så fint kommit tillbaka o frågat efter. ta emot kvarglömda väskor o plånböcker som ärliga o underbara medmänniskor lämnar in. gå efter gästen som glömmer ta med sin kaffe. eller läsk. låna ut mobilen, eller tändaren. vakta barn. vakta toadörr. leta bilnycklar som åkt med brickan ned i soporna. skicka kvarglömda mobiler till onyktra studenter efter fått tag på dennes ännu mer onykta vän.
men idag tog jag nog priset. leta efter en förlovningsring, kvarglömd på ett bord på rastplatsen vid restaurangen (det finns en hel del bord asså..) anledningen ? hade varit extremt nöjd med migsjälv om jag hittat den, o tänk hur lycklig jag gjort den mest tankspridda men dock mest fantasifulla (som ringde mig o chansade) gästen och min medmänniskan om jag hade hittat den. och speciellt hade jag velat att någon gjorde samma sak för mig om det varit jag <3
dröm sött sverige.
för tankspridd. det är bara mitt förnamn.

3 dagar sen .

det är ej okej, stackars er som inte får någon underhållning.
utgång i fredags, spontant, men inget ovanligt. finfint besök från Norgeland, var ju tvungen o kika förbi trädgårn, men det var lättare sagt än gjort :P lite mycket vin o en taxi som inte verkade komma, men som kom till slut, gjorde att det blev sent.. o sen var ju Harrys tydligen en jättebra ide.. hehe men trevligt hade jag <3 tack.
resten av helgen har spenderats på jobbet, trött o träningsvärk har gjort denna till en händelselös helg. typ. aldrig händelselöst på jobbet iofs, haha.
nästan glad att det är halvtråkigt väder, har så sjukt mycket att fixa. söndag o innan dess är det heldagar me jobb, en personalfest o förhoppningsvis lite träning o vänner. livet är bra underbart. o en timma sent sent en söndagnatt är bättre än ingenting alls.
you are the thunder and I am the lightning .

här kan man va .

längtat i flera dagar efter o titta på den, men glömt varje gång vid datorn :D men nu jävlar haha andra gången idag redan. träningsvärk, jaataack, idag blir det vila, dra til jobbet strax med Fanny&Alma o mysa innan jag börjar <3
hoppas på en lugnt fredag, det har släppt i ryggen så jag är tagg för BP kl 10:30 imorn :D än är det inte för sent för beachen ;) kan jag behöva efter gårdagens moff med taco & rosé! hörde det skulle bli sol o varmt i helgen, ser så ut när man kikar ut genom fönstret :) orka sova bort för man festade, fredagar är ändå sådär att ha, men vore kul o se Hugos uteservering innan Berlin... hmm... finns ju nästa vecka med iofs :D
ha en fantastisk fredag alla, det ska jag ha !

it's a game that I play, and I can win it with my eyes closed .

sjukt skönt med en löprunda, svettigt värre, gotta love it. jobba med syrran hela sommaren då <3 o tonfisksallad på det !
men ikväll alltså, måste jag göra något kuuuuuuuuuuuul !
fick en cool kommentar igår, angående 'min' reklam ;) från Telia, coolt. så här finns den http://www.youtube.com/user/TeliaSverige#p/u/11/pHsYCyxzCxU ska aldrig sluta titta, haha..
jag vet, gammal, men denhär remixen är så stört bra, blir dagens dagens <3

Ansiktsvård. Får mycket beröm för min nu g...

img_1566 (MMS)

Ansiktsvård. Får mycket beröm för min nu ganska fina hy :) om man jämför hur den har varit innan. Ge inte upp, fuska inte, hitta något som verkligen funkar. Jag älskar aco o nutrogena, inga svindyra grejer. O en ögonkräm är ett måste, rollon från garnier. Motion o omega 3 tabletterna tycker jag också hjälper till. Lycka!

Sommaren är räddad, jag är så lycklig, alb...

img_1565 (MMS)

Sommaren är räddad, jag är så lycklig, albumet är så stört bra o här är min favorit just nu! Jävlar o den blir inte mindre bra efter ett spinningpass o sol heller! Alla forna popdrottningar släng er i väggen, nu finns det bara en!

I love U Lisa

jag älskar den Telia-reklamen, tänkte jag skulle hitta ett klipp men nae :) den är underbar, tänk om någon gjorde något sånt för mig alltså.

maximal otur ..

orkar inte ! ryggskott, haha, fyfan, men det hjälpte att röra på sig på jobbet ! fler tips från sjukvårdsupplysningen; sitt inte i en låg möbel såsom soffa, sitter på en stol o slökollar på TV lixom. cykla kan vara skönt, då kör vi majpremiär på nordic imorn med lunchspinning. jag dör om jag måste slappa en dag till alltså, för så ont har jag faktiskt inte. hoppar kiropraktorn också, inte säkert det hjälper när jag inte 'skadat' ryggen utan bara är förslöad. tack alla som återigen ställer upp för mig.. hoppas det inte är ännu ett tecken på att jag börjar bli 'gammal'.

för det är ingen vanlig dag

för det är Norges nationaldag hurra hurra hurra :) om det är någon gång man ska åka till Oslo så är det idag, så tråkigt att Sverige inte firar på samma sätt.. Åh mitt älskade lillebrorland, vad jag saknar... titta, tillomed egonskjorta.. <3
och alla snälla ni därute, vad ni än gör i era liv, snälla lova att ni inte blir sura, griniga gubbar eller gummor, o då menar jag passa er, det kan komma redan i 40-årsåldern. det finns faktiskt inget tråkigare än bittra, torra människor. hej!

Nyss pizza o tv, nu godis o "winters bone"...

img_1563 (MMS)

Nyss pizza o tv, nu godis o "winters bone" äntligen. Imorn kör jag igång med träningen igen <3

Godmorgon typ :) nej vi har varit vakna lä...

img_1561 (MMS)

Godmorgon typ :) nej vi har varit vakna länge, ätit mysbakisfrukost alla 5 i fias lya. Så himla trevligt igår, massa nya människor, sivans var asbra o ölen billig billig! Soffläge hela dagen, sen blir det pizza & film. O förlåt, jag hade fel om Eurovision, men grattis till dig erik, grymt! <3

Where do i begin?

img_1562 (MMS)

Where do i begin?

what about my dreams ?

ungern vinner ikväll :) kom ihåg var ni hörde det först ! nu gör vi växjö !

veckans blogg - decadent lifestyle .

känsliga läsare varnas, läs inte om ni inte gillar sex, drugs and rock'n'roll. för detta är sex, drugs and rock'n'roll. och bröst. helt utan mening. en av sveriges populäraste bloggar. http://www.decadentlifestyle.net/
fel av mig igår, jag menade såklart maskrosgul, som åkrarna är nu.
kåvepenin + alkohol är okej för alla som undrar, sköljde ner sista igår med ett glas rosé, men det är aldrig bra att dricka när man är sjuk, hör ni det alla, att jag säger det nu ? ;) mot växjö !
bakom geniala nicki minaj's day day day da-day day, hör ni ? damn you so sexy ...

är det ute att vara blond ?

alltid ute o vara dumblond, men blondin ? alla dom små liven som börjar har håret färgat i någon asball färg, helst röd :) ser mer o mer på stan också, vart är alla blondiner ? ;) jag kan sakna det ibland, men jag är innerst inne i mitt hjärta blondin, kände mig inte som migsjälv, och alla håller med. och btw, det är jag som är chef o tjejer styr världen. ibland vill jag vara ensam, o du hjärtat, haha, fullast i stada kommer inte ens minnas vad du sa.

Dagens dagens. Senapsgul svarta jeans o lj...

img_1557 (MMS)

Dagens dagens. Senapsgul svarta jeans o ljus jeansjacka. Endast för att Fia älskar när man tar kort på sigsjälv <3 o jag tänkte köra på samma på tåget imorn, så ni vet! Hepp!

pour some sugar on me .

ny design igen, inte helt nöjd men det kommer, tröttnar så snabbt, precis som med allt annat ;) suttit här alldeles för länge så måste röra på min söta rumpa nu.
tänker inte ens kommentera att det är fredagen den 13:e idag... detta är iaf dagens ledmotiv, haha, den är fantastisk på alla sätt och jag tillägnar den nyöppning av wasa. sådär skönt gung som man vill känna när man gör entré någonstans.

Äntligen!!! Kan jag lova, haft några av do...

img_1545 (MMS)

Äntligen!!! Kan jag lova, haft några av dom bästa kvällarna på stället :D tack johan, kommer bli kanon! O vad bra jag jobbar arg, stött, irriterad. Hårdare intensivare, effektivare. Varför göra saker halvdant när jag kan, vill o orkar slutföra allt? Samma med träning o ja, allt. Få utlopp för känslorna på bästa tänkbara sätt. För orka hålla på som the hag, insåg att det var exakt samma, o jag är bättre än så. Hejpåre!

Nej men inte ska jag ha :) så lyxigt, grat...

img_1549 (MMS)

Nej men inte ska jag ha :) så lyxigt, gratis i ett helt år till, tack!

Min favoritklänning just nu, så härlig! :)...

img_1543 (MMS)

Min favoritklänning just nu, så härlig! :) o jag är så stolt o nöjd o imponerad av migsjälv att jag stod emot igår, så nöjd!

the world is mine

gick bara brau på stängningen alltså, jag gillart, o stänga alltså. alltid gjort kommer alltid göra, jag fixar det hur det än ser ut :) massa skitsnack hunnits med också, trevligt ! nu gick det dock mindre bra o ringa från min telefon o när jag skulle låna Lindas verkade inte den heller vilja få täckning. båda har 3 o iphone, ser vi något samband ? suck, jag som inte vill sova än.
vill skriva om massa bra och roliga saker men just nu är det torrt på den fronten. skriva saker ni kan skratta åt, driva med migsjälv o vara dryg o lagom elak, dissa saker, men fantasin tryter. bättre lycka en annan dag, verkar det som.
det tar vi en passande bild på.
sol iaf . godnatt .

då kör vi igen då

stekt o solen en stund, kommer bli en bra sommar dethär alltså :)
bussen till jobbet går om en timma, dags o sätta lite fart, men först ska jag bara spela denhär igen ..

känner mig som madonna

hehe, o sugen på att göra något riktigt kul just nu :)
soft dag i solen, träffat Malin & barn o druckit kaffe & babblat med finaste Lina. lite mat & planterat växter o bla bla bla bla.. känner mig sjukt uttråkad :) o hittade absolut inga bra bilder på vart resan går den 29:e maj-2:a juni, men ni får en här iaf, Berlin, wow <3 sen väntar resten av världen.

Gratis är alltid gott! Perfekt när man han...

img_1538 (MMS)

Gratis är alltid gott! Perfekt när man han shoppingstopp ;)

om sanningen ska fram ...

måste jag erkänna, att jag kan inte sluta lyssna på den, den är genial. men det kankse bara är jag? årets sommarplåga är här iaf, det är inget att snacka om.
medan jag är hemma o är sjuk smider världens bästa chef planer <3 kommer bli en oslagbar sommar på jobbet tjejer, som förr i tiden, kom igen A, du har lekt klart nu, vi behöver ditt vackra ansikte o bländande leende, jag kan inte charma alla själv !! ;)
men det bästa är nästa resa, redan bokad, skvallrar mer om det senare idag, kommer bli legendariskt!
lite plock hemma, sen ska jag ner på stan en sväng, mina ben värker, få igång cirkulationen igen o vad blir bättre än lite vardagsmotion i form av shopping ?

Sinnessjukt snygg jacka! Min? Nej för fan,...

img_1536 (MMS)

Sinnessjukt snygg jacka! Min? Nej för fan, men den är snygg!! Nu ska vi äta kebab, kolla klart hockeyn o bara skratta till vi gråter! Jag har numera friskförklarat migsjälv, yeah, ser fram emot 3 stängningar i veckan o gästleg på kåren i Växjö o Fia i helgen, början på resten av mitt liv :)

Nejmen sedär, jag gjorde tydligen något ve...

img_1537 (MMS)

Nejmen sedär, jag gjorde tydligen något vettigt i mina feberyror, förhoppningsvis slipper jag se ut som ett skatbo i fortsättningen, told you! Tack vet jag vad jag kan se fram emot till imorn! :)

En tidig morgon där jag är född o uppvuxen...

img_1533 (MMS)

En tidig morgon där jag är född o uppvuxen. Från köksfönstret när jag var uppe o drack vatten. Idag känns det faktiskt bättre, peppar peppar, på riktigt alltså. Snälla låt det vara sant. Nu mer "Elsas mode" ingen bok jag vanligtvis skulle välja men oj vad fast jag är.

jag lever, tror jag .. I used to rule the world..

eller iaf fått veta att jag gör det. ta aldrig något för givet, som att dricka ett glas vatten utan att få hjärtklappning o ansiktet förvridet i smärta, som du bara vill skrika rakt ut. eller njuta av att något smakar gott. hög feber med mardrömmar o oförstående läkare. dethär är det värsta jag varit med om, av allt jag varit med om, genomlidit, usch, dethär slår allt. ska aldrig mer klaga på att jag är trött, hungrig eller har ont, för innan har jag inte vetat hur det känns, på riktigt.
3 gånger har jag varit på VC denna vecka, se om jag kan sova inatt. febern är borta sen igår o fått mot smärtan i halsen. o de är bara att knapra värktabletter, dom är så svaga så det är bara att äta... men bra bantningskur :/ benig tjej.. om jag lärt mig något ? det återstår o se, vad det nu är som gjort mig sjuk..
hela kroppen värker efter 6 dagar i sängen, först min egen o sen mamma&pappas extrasäng framför TV:n.. jag vet att jag inte gör det, men ville inte belasta dig mer, tack för allt <3 det har betytt världen. o alla som varit villiga att ställa upp.. vet inte vad jag längtar mest efter, en tackkavalkad till er eller få igång mitt liv igen..
vad det är för fel på mig? ingen som kan svara på, o eftersom penicillinet som är 6 dagar kvar på tydligen säger bu eller bä så är det bara att vänta ut det, jag blir tokig..
tills dess håller jag mig inne, med flottigt hår o svettiga mjukiskläder. men när ni ser mig nästa gång är det en ny Lisa. man hinner tänka mycket, reflektera, läsa o studera. som om jag inte vetat vad jag vill, det är inte det. men det kommer ske med säkrare steg, starkare karraktär o en nyfunnen glöd.