Lisa Roivas Träning

I'm gonna blame it on you

jag är helt galen i låten. sjukt bra. kommer ni ihåg henne från idol ?
iaf, så är den till dig . förtår inte varför, men antar det är bättre såhär .



har jobbat lite galen i veckan, till 02 i tisdags natt o var tillbaka på jobbet 10 igår :/ hehe. hej o välkommen tillbaka till det gamla vanliga. idag jobbas dcet 11-20 o imorn 7-15 :/ haha. bara o gilla läget.
var med bjuden till trädgårn igår, underbart toppenväder, allt blir så mycket lättare :) men sen mulnade det på o mikaela skulle iväg på annat håll, men det kanske var lika bra . hann med träningen igår o är uppe nu o ska powerwalka på vilodagen.

hööööörde jag roastrip eller ? :P maria frågade om jag ska med till Karlstad i helgen & det är väl klart !! ska bli grymt kul !

matchen är på City Gross

ska ut o gå en sväng, underbart o ställa om sig för att jobba morgon, not, förlåt om jag var okontaktbar igår, haha . börjar bli som förr, när jag njöt alldeles för mycket av ensamheten & tystnaden. ska lägga av, lovar :)

kom hem från stan med syrran vid halv 4 hon gick vid halv 5 efter vi röjt klart i min garderob (kläder ngn??) hon skulle på träning på nya arenan i Lindö :D häftigt tyckte jag, mindre häftigt när den fick heta city gross arena haha.



vad man ska göra resten av dagen vet jag inte - träna+sola är prio ett :)

igår var jag så glad över alla som kommer till hösten, idag är jag ledsen över alla som tycks lämna mig . Annso, Jesper, Lina R o alla andra från jobbet som söker sig vidare eller ska börja plugga . Maria & Hanna som åker tillbaka .

men jag ska bara njuta av resten av tiden, nu är Sofie här oxå ! :) mys i Valdermarsvik nästa vecka ska bli guld !

eat this !



det bara bubblar i magen så bra den är :)

vaknade sur & trött, mindes suggårdagen på jobb, tungt var det, men bra är vi iaf :) tack för kramen, den behövde jag verkligen ! skönt o veta att ni tycker om mig trots mitt stormiga humör !

väckt av ett samtal från syster, ska ner på stan vid 12. sen ringde Fia, äntligen har hon lycktas boka rätt tågbiljetter, hihi :P
sen ringde chefen o frågade om jag ville jobba, men orkar verkligen inte, vill bara ha en dag för mig själv o tjejerna idag. kommer inte ens orka träna idag, haha. lite för lite sömn sista tiden, men sova kan jag göra inatt .

är så himla glad så det finns inte. Sandra flyttar hem om 2 veckor, sen kommer Lina o ska plugga i stan & Jonas flyttar till Kvarn. helt mitt underbara Oslo (eller haha, inte ens i närheten men iaf) kommer va hos mig i höst ....... :)

inte ens ett enda fukkin jävla sms har du kunnat kosta på dig .

stenhårt o va vaken igen

utvilad ? nej, men hinner sova en tim på eftermiddagen iaf :)

undrar om min syster kommer vakna o ringa snart, eller om hon drar sig bara för att det är mulet ute. vi skulle åkt o badat, men hoppas på att hon vill gå på stan istället !

har beställt mina första böcker över nätet, haha, intressant. kunde inte motstå, blev 3 stycken, två pocket till resan (jag är galen i pocketböcker!) och ''the little black book of style'' den jag såg i bokhandeln sist o inte kunde motstå .

kollade på videon som tina sa åt mig o göra, kungen skarsgård, gjorde så jag tillomed drömde om honom & ett gäng vampyrer inatt och ojoj, hon är ju ta mej fan inte frisk någonstans. jag älskar henne.

tråkigt att inte alla får ligga

blev riktigt sne förut. det är inte bara teamet, utan jag ser alla oss som ett gäng vänner, vänner ställer upp för varandra. man blir bara så trött på't, går ut över alla lixom. och när det inte finns något sätt o lösa det på heller :/ så himla tråkigt. det är sånt här som gör det svårare för oss att nå toppen ...

men fan vad bra vi är, vad bra det gick idag :) samma gäng imorn, köööööör bara ! men vi kan ju bara vänta oss helvetet.

nej, en kopp te o bara mysa ned sig i sängen. imorn är en ny underbar dag, nya tag. fortfarande är det inte för sent.

vet ni förresten vilken en finskas bästa ålder är ? sugosex (26)

vi är bäst !

det är ju inte bara så att jag säger det utan det finns bevis på att vi faktiskt är bästa restaurangen just nu, vet inte hur vi ligger till i riket med i Östergötasland/ FW restauragner är vi bäst o tvåan är inte ens i närheten !

sen är det så att vi har så jävla kul på jobbet . det är kul att gå dit, veta att ett gäng underbara personer väntar på en att man ska jobba o jobba/snacka skit/ tramsa med :D bättre arbetskamrater finns det inte . synd bara att ännu fler personer ska sluta, nu är man snart den som jobbat längs, haha . men till hösten som sagt, nu kör vi så det ryker, jag ska !

veckan som gått har spenderats i alldeles för glatt tillstånd, iaf på kvällarna, torsdagen var en lätt, blev dock lättare när man blev bortskämd med fint sällskap, mellanöl o mer dans :) tisdags var vi på palace o skakade sönder rumpan med en massa hemvändare, kul & se er ! onsdagen gjordes bort på wasa, drog tidigt, pizza var sjukt gott. torsdagen blev äntligen en sväng till trädgårn, lika vackert o underbart som vanligt, gamla goda tiden o eftersom sällskapet var lite äldre kändes harrys som ett natruligt val . det var rätt dött o när klockan sen bara var 2 fick wasa sig ett förtjänat besök oxå :D

o trots det var jag människa igår, det är så skönt att ha bestämt sig för ngt :) malin,liam & jag trog en långpromenad i ett strålande Norrköping, lunch på Världens Bar o sen jobb 16-01 !

nu dags för långpromenad, sol o jobb igen 16-01 .


det bästa med att vara ensam

är att man får göra precis som man vill :) som igår, åt jag jordgubbstårta som jag fått med mig från farmor, i min renbäddade säng, kl 3 på natten :) kom bara på hur gott det var.

nu ska jag, markus krunegård och mitt korta hår cykla till jobbet.

true blood / true love

ojoj vad glad jag blev igår när jag inåg att det redan fanns 3 avsnitt av True Blood säsong 2 ute o ladda hem o titta på. dock somnade jag mitt i första igår vid 3 nångång, efter ännu en tidig ikväll på jobbet :) vi är bäst tjejer !

mera vampyrer, jag är kär. han heter markus krunegård. synd att jag inte är en festivalmänniska, o skulle absolut inte börja o testa på Hultsfred :) men det hade varit fint o vara där.



vaknade tidigt idag igen, av ett sms från jobbet. bussarna kommer ju sluta gå den 16/8, vafan tänker dom med ? jag har absolut råd o skaffa bil osv, men med tanke på miljön o försöka hitta parkering mittinatta och att jag faktiskt kan lägga undan 5000 i månaden eftersom jag har nästintill noll i räkningar så har jag faktiskt ingen lust. dehär får dom fan lösa :/

ne, nu skiter i i allt tråkigt, idag är det fredag & jag trodde jag slutade kl 21, men såg precis att jag bara jobbar till 19 :) plus att jag är ledig lördag, söndag .

dagens 'dagens'

Humör: fruktansvärt trött & förvirrad
Gjort: tvätt/sova/tvätt/sova
Planer: frulle, till polisen & fixa pass med familjen Lindgren, sola, fika hos farmor&farfar för att sen jobba 16-01 igen
Lyssnar på: AQUA- 80's .mp3 :D
Druckit: kaffe :)
Bästa: samma tjejer som stänger idag som igår :) o AQUA's comeback, haha.
Sämsta: vädret for real. 47 dagar kvar .. oj vad länge det lät.
Väder: regn, skulle tydligen bli översvämmning enligt meterologen själv ;) http://mtyren.blogg.se



var det ngn mer som hade Aqua som favoriter på 90-talet ? jag var helt galen, DETHÄR är sjukt kul att dom släpper nytt, & hoppas bara det inte är jag som tycker det är bra ! :P det var bra på fyllan i tisdags, och det är bra nu .

missa inte filmerna från kvällen på FB, haha. det är kärlek !

dagens

Humör: oentusiastisk
Gjort: sovit, vaknat
Planer: städa, träna, jobba 16-01
Ser på: uppdateringen av mitt antivirus
Lyssnar på: rihanna- te amo.mp3
Druckit: kaffe :)
Bästa: nedräkningen har börjat ...
Sämsta:
 Hultsfred ... haha, eller ?
Väder: kan sommaren bestämma sig nångång ?

öronorgasm



var det lika skönt för dig som för mig ? om det var .

been bit by sexy cupid ..

... guess he wants to play, a love game.

men har någon frågat mig ? vafan jag vill ? VA ? ne, tänkte väl inte det .

hemma & myser i regnet, men det gör inget att det regnar, FR NU ÄR RESAN BOKAD ! 24/8-7/9 befinner jag&Sofia oss på Cypern & AYIA FUKKIN NAPA ! har alltid varit emot mina principer o åka dit, men vad gör man inte ? ;) fan vad kul det ska bli.

nu går jag ännu en gång emot mina principer & slänger skor. har varken plats eller kärlek för dem. städar ur garderoberna för jag har inget bättre för mig. terapi.

man kan det sluta regna bara lite så jag kan ta cykeln till gymmet o sola ?



Varamobadet / Motala / Juni 2oo9