Lisa Roivas Träning

vi är bäst !

det är ju inte bara så att jag säger det utan det finns bevis på att vi faktiskt är bästa restaurangen just nu, vet inte hur vi ligger till i riket med i Östergötasland/ FW restauragner är vi bäst o tvåan är inte ens i närheten !

sen är det så att vi har så jävla kul på jobbet . det är kul att gå dit, veta att ett gäng underbara personer väntar på en att man ska jobba o jobba/snacka skit/ tramsa med :D bättre arbetskamrater finns det inte . synd bara att ännu fler personer ska sluta, nu är man snart den som jobbat längs, haha . men till hösten som sagt, nu kör vi så det ryker, jag ska !

veckan som gått har spenderats i alldeles för glatt tillstånd, iaf på kvällarna, torsdagen var en lätt, blev dock lättare när man blev bortskämd med fint sällskap, mellanöl o mer dans :) tisdags var vi på palace o skakade sönder rumpan med en massa hemvändare, kul & se er ! onsdagen gjordes bort på wasa, drog tidigt, pizza var sjukt gott. torsdagen blev äntligen en sväng till trädgårn, lika vackert o underbart som vanligt, gamla goda tiden o eftersom sällskapet var lite äldre kändes harrys som ett natruligt val . det var rätt dött o när klockan sen bara var 2 fick wasa sig ett förtjänat besök oxå :D

o trots det var jag människa igår, det är så skönt att ha bestämt sig för ngt :) malin,liam & jag trog en långpromenad i ett strålande Norrköping, lunch på Världens Bar o sen jobb 16-01 !

nu dags för långpromenad, sol o jobb igen 16-01 .


Kommentarer


Kommentera inlägget här: