Lisa Roivas Träning

så maxar du din fettförbränning

Styrketräna. Det enskilt bästa du kan göra för att öka din fettförbränning är att lägga på dig mer muskler. Mer muskler ger en större fettförbränning dygnet runt.


Öka flåset. Bra kondis är lika med hög förbränning. En bra kondition innebär en bra syretillförsel och det ökar kroppens användning av fett som bränsle. Ett effektivt sätt att förbättra sin kondition är löpträning i intervaller, gympapass eller långa promenader.


Ät regelbundet. Kroppen funkar bäst på ett jämt kaloriintag. Att svälta sig är ingen hit för förbränningen, då går den ner till ett minimum.


Rör på dig Att hålla sig aktiv ökar förbränningen. Cykla till jobbet, ta tapporna, hoppa av en busshållsplats tidigare. Det viktiga är inte hur du väljer att röra på dig utan att du gör det.

--

försöker göra något annat på jobbet för att fördriva tiden :) allez klart typ, p-upp för imorn klar :) vi pluggar i snöstormen, har tre blivande handledare på mitt skift just nu. nej, men försöker fördriva tiden PÅ MIN RAST såklart, istället för att göra annat!

fyi, jag älskar snööööööö ! <3 myspys . längtar till helgen, första advent, jag dör, redan, underbart !

jag har mina principer, men glögg o lussekatter är redan kört, hoppas jag kan hålla mig med julpyntet .. iiih.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: