Lisa Roivas Träning

stayups o 3 liter vin

blir det private-party for 1 ikväll eller ? lockigt hår, sexigt sminkad ;D shit, att du inte kan ta dissen heller irriterar mig något fruktansvärt :P jag ska ligga o ta på migsjälv hela natten, ska bli så skönt.

o du, måste du vara så äckligt jävla snäll när allt jag vill är att spotta på dig ? fast, om jag kan vända situationen, kan jag göra som idag, utnyttja dig till yttersta gränsen. det funkar det med.

känner mig för en gång skull peppad till att köra 100% på jobbet imorn, mest för att det ligger pengar bakom det. för det är i slutändan allt det handlar om :) beställde nämligen en massa clothes i förrgår, kommer redan nästa vecka, looooooooooovely. o sen läste jag horoskopet för detta år för nån dag sen, står att jag ska spara för i sommar kommer en helrenovering av lägenheten.. man kan ju drömma iaf :)

o lite mer bla bla bla, har så många bilder jag vill lägga upp som jag inte orkar. har en grym huvudvärk, lika bra det kanske att ingen ville ut tonight.

marZiih & c:o, hoppas stängningen gick bra, kan inte riktigt bestämma mig om filmen sög eller dög, men iaf :) www.nogg.se/marZiih don't go there ;P





aja, idag har det spelats musik såsom: hinder- lips of an angel.mp3 & plusgrader-ellies song.mp3
ätits lunch hos aron, mums, o upptäckt att min dator håller på att balla ur. kanske behöver startas om, har typ inte gjort det sen jag flyttade in ;D eller så börjar hårddisken bli lite full (det finns nog lite alkohol i den, om inte det, iaf kaffe, shit vad klantig man kan va ibland) eller så är det bara musen, den ska vi inte ens snacka om !




♥ party like a rockstar, fuck like a pornstar




Kommentarer


Kommentera inlägget här: